Akoestische vloerisolatie

Akoestische vloerisolatie bestaat uit matten met een verschillende densiteit die geluiden (zowel omgevingsgeluid als contactgeluid) absorberen.

Deze matten kunnen gekoppeld worden aan een onderlaag in polystyreencement om zo het akoestisch comfort nog te verhogen.

 

De akoestische vloerisolatiematten kunnen worden toegepast op bestaande houten roosteringen (zowel verbouwing als nieuwe houtskeletbouw) alsook in appartementsbouw waar het akoestisch comfort zo hoog mogelijk dient te zijn.

 

De akoestische vloerisolatie wordt overlappend geplaatst en naadloos opgetrokken tegen de wanden zodat de chape geen enkel contact kan maken met zowel vloer als muren. Zo bekomt men een maximale reductie van het contactgeluid.

Om een maximale beperking van het omgevingsgeluid te bekomen werken wij altijd met een akoestische mat in twee lagen. De eerste laag houdt de hoge frequenties zoveel mogelijk tegen, de tweede laag de lage frequenties.

 

Wenst u eens een gratis plaatsbezoek bij u op de werf, klik dan hier en ik kom met plezier langs om u de nodige uitleg te geven.